Open Dag 2018

Donderdag 8 februari 2018 -

Afgelopen zaterdag 3 februari vond onze open dag plaats. Toekomstige leerlingen konden samen met hun ouders sfeer proeven in de school en kennismaken met docenten en huidige leerlingen. Ze konden zien en ervaren wat de mogelijkheden zijn.


Bij Prinsentuin van Cooth kun je ontdekken waar je talent en passie ligt voor Groen, Zorg & Welzijn en Technologie. Onze leerlingen vertelden met veel enthousiasme over de verschillende richtingen en hoe onze school daar invulling aan geeft.

De toekomstige leerlingen konden bij Technologie onder begeleiding van drie studenten van Avans Hogeschool kennismaken met Zora (de zorgrobot). Daarnaast konden de bezoekers de werking van 3D printers en 3D lasermachine en lasmachines ervaren en konden ze binnenlopen in het lokaal van LEGO League. Daar konden zij LEGO-robots programmeren en besturen.


Bij Groen kon men onder andere een bloemstukje maken en insecten bekijken onder een loep. In het lokaal van Zorg en Welzijn konden bezoekers hun nagels laten lakken en werd er van alles uitgelegd over het reilen en zeilen in de zorg.

Prinsentuin van Cooth wil iedereen bedanken voor zijn/haar komst. Ben je niet in de gelegenheid geweest om naar onze open dag te komen of heb je toch nog vragen na afloop van het bezoek aan onze school? Dan kun je vrijblijvend een mail sturen naar prinsentuinvancooth@rocwb.nl.


Contact

Actuele ReisinformatieActuele Reisinformatie
Rookvrije schoolWij zijn een rookvrije school
Ga naar het ouderportaalOuderportaal
Ga naar de leerlingenportaalLeerlingen-portal
Ga naar de leerlingenportaal