Begeleiding

Leerlingen staan centraal op onze school. Al het werk dat wordt verricht, heeft betrekking op hun opleiding en toekomst. Ons doel is ze te begeleiden op weg naar zelfstandigheid. De leerlingen worden gestimuleerd om zelfstandig beslissingen te nemen en verantwoordelijkheid te nemen. De school helpt daarbij op allerlei manieren. We geven ondersteuning bij de studie, beroepskeuze en ook bij persoonlijke problemen. Als het nodig is, worden specialisten ingeschakeld.

Prinsentuin van Cooth leerlingen achter de computer

Alle leerlingen kunnen extra ondersteuning krijgen op didactisch en/of sociaal-emotioneel vlak. Te denken valt aan bijvoorbeeld dyslexie, dyscalculie of sociale vaardigheidstraining. De mentor is hierin adviserend en zal dan met contact opnemen met de ouders of begeleiders. Meer informatie hierover staat beschreven in het ondersteuningsprofiel van onze school. U vindt dit op de homepage van onze website onder de knop schooldocumenten.

Klik hier voor informatie over de mentor.

Klik hier voor informatie over het contactboekje.

Klik hier voor informatie over het ondersteuningsteam.

Suzi Hoogendoorn-Kerremans
Orthopedagoog Suzi Hoogendoorn-Kerremans: "Inspelen op wat de leerling nodig heeft, dat begint al bij de toelating. Ik nodig leerlingen altijd uit; wil weten wie er achter een dossier schuilt.
"


Contact

Actuele ReisinformatieActuele Reisinformatie
Rookvrije schoolWij zijn een rookvrije school
Ga naar het ouderportaalOuderportaal
Ga naar de leerlingenportaalLeerlingen-portal
Ga naar de leerlingenportaal